Jussin Matikkanurkkaus…

Lukion matematiikan kurssien luentomateriaaleja ja kokeita, pääasiassa pitkää matematiikkaa. Kokeissa kysymykset ja vastaukset välivaiheineen. Saa kertailla uusintoihin ja valmistautua kirjoituksiin!

Sivuston ylläpitäjä

fabo2Jussi on matikan ja tietotekniikan ope, jonka mielestä

a) …on reilua oppilaita kohtaan, että he saavat kokeen jälkeen ratkaisut välivaiheineen nähtäväksi ja saavat miettiä rauhassa, miten tehtävät olisi pitänyt laskea.

b) …ei ole väliä vaikka oppilaat näkevät ja pääsevät treenaamaan vanhoja kokeitani. Uusia tehtäviä löytyy/keksii helposti ja treenaavatpahan ainakin jotakin.

c) …on tyhmää, että opettajat eivät enemmän jaa materiaalejaan vapaasti, vaan jokainen opettaja keksii muutaman viikon välein pyörän uudelleen ja pähkäilee omat kokeensa. Jos kelpaa, niin näitä kokeita saa käyttää ihan vapaasti omassa opetuksessa.

Mainokset

3 thoughts on “Sivuston ylläpitäjä

  1. Likanen Etelä on said:

    Virhe kokeessa ”MAA11 – Logiikka ja lukuteoria 4.4.2012”. Tehtävän 7a vastaus aivan väärin! Vataukseksi kelpaa esim. 31*1,15 + 67*1,95. Kertaapas Diofantoksen yhtälö uudelleen 😉
    T. Huhujen mukaan Suomen paras

  2. Ohhoh, mikähän älynväläys on ollut jättää kesken tuo Diofantoksen yhtälön pyörittäminen. Hyvä huomio, toivottavasti ehdin editoida jossain vaiheessa tuon pois vastausmonisteesta.

  3. Tarkkasilimänen on said:

    Virhe myöskin kokeessa ”MAA11 2.4.2014.” Tehtävässä A2 b-kohdassa lopuksi pitää kertoa puolittain 4:llä, että saadaan kysyttyyn yhtälöön vastaus. Eli x=44 ja y=-92.

Jätä kommentti:

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: